Om

Om Vibono Mirage

En magisk resa genom tiden som gått, Historien om Vibono Mirage


Vibono Mirage startade sin bana som magiker redan vid 6 års åldern med en trollerilåda som jag tjatat till mig till jul efter att ha sett Trolle Rhodin SR trolla på TV och Trollkarlen Maxon på lekis. Efter ett tag tröttnade nog mina föräldrar på att köpa nya trollerilådor till honom utan när jag fyllde 8 år hade de hyrt trollkarl en Hans Walin till min födelsedag. Hans Hjälpte mig med att komma i kontakt med andra trollkarlar och sedan var det klippt. Klippt ja en anledning till den där första trollerilådan var nog att pappa inte ville få fler slipsar avklippta. Efter ett antal år med att uppträda själv under artistnamnet Vibono anslöt sig Benni Matic Till numret och vi uppträdde under flera år under namnet Vibono Magic. Tillsammans uppträdde under 4 år tillsammans innan Benny lämnade showbiz. Åter solo men fortfarande under Vibono Magic. Under dessa år arbetade jag för flera stora och små kunder runt om i Sverige så som Invigningen av Ikea Varuhuset i Haparanda,


När sedan min sambo ville göra en egen trolleriakt tog hon namnet Mirage som hon använt sig av som designer och när vi slog oss ihop även på scenen bildade vi Vibono Mirage.


Så blev det och så kommer det förbli... så vitt vi vet


Några kunder genom åren


    S
AAB Automobil


Partykompaniet

Växjö komun

Strålfors

TWA OY

Magic Bar

Alvesta Komun

Karl Oskar daagarna

Vibono Mirage har setts i


    T
alang 2009 TV4Rampljuset 2010 SVT


Samt diverse tv spottar i nyheter, lokalprogram och likanade i 11 länder.


Assistents through the years

Torbjörn karlsson

Assistent, Manager &  Pappa

Vibono

Den förste som Assisterade mig var min far. Han inte bara assisterade han var del av showen. Han var min chaufför, min manager och min största fan. Utan honom skulle inte Vibono Mirage finnas idag.

Benni Matic

Assistent,

Vibono Magic

Benni Matic var skolkamraten som blev artist och bidrog till att göra showen mer dynamisk och humor fylld. Tillsammans gjorde vi en stor show med massor av kostymer, illusioner och rekvisita.


.

Sara "Mirage" Fagerlund

Assistent. design & administratiom Vibono Mirage

Sara Fagerlund har ett förflutet i dans, teater och gymnastik. Hon är en av de drivande delarna i dagens Vibono Mirage och sköter såväl kontor som att designa parets kostymer.